Raad van

Bestuur

VOORZITTER

Robert Van Landeghem

PROVOOST-GENERAAL

Eddie van Maele

EREVOORZITTER

Manu Desutter

SECRETARIS

Marc Duynslaeger

PROVOOST KEUKENCHEFS

Peter Goossens

PROVOOST TAFELHOUDERS

Frans Saint Germain

PROVOOST BANKETBAKKERS

Pierre Saey

PROVOOST VISCONSULENTEN

Marc Renaer

PROVOOST SOMMELIERS

Gido Van Imschoot

PROVOOST SPEKSLAGERS

Dirk Cornelis

PROVOOST KAASMEESTERS

Michel Van Tricht

PROVOOST RESTAURANTHOUDERS

Jacques Marit

PROVOOST ZAALMEESTERS

Alain Thoon

EREPROVOOST

Michel Coppens

EREPROVOOST

Paul Puissant

EREPROVOOST

Marc Debailleul

EREPROVOOST

Jean van Brabant

De comités

Om de organisatie van de drie wedstrijden te ondersteunen werden verschillende ondersteunende comités opgericht.

Voor de wedstrijd Eerste Kok van België werken de provoosten samen met verschillende specialisten uit de gastronomische wereld. De lees- en keukenjury staan onder leiding van Peter Goossens.

Voor de wedstrijd Eerste Maître d’hôtel van België werd een nationaal comité opgericht met specialisten uit de wereld van de service en de maîtres d’hôtel. Dit comité wordt geleid door Alain Thoon.

Het comité voor de wedstrijd Eerste Patissier-Chocolatier van België staat onder leiding van Herman van Dender.

Daarnaast werd ook een Sommeliercomité opgericht. Dit comité organiseert evenementen en activiteiten rond alles wat met wijn te maken heeft. Het sommeliercomité wordt geleid door Gido Van Imschoot.