Raad van

Bestuur

VOORZITTER

Robert Van Landeghem

PROVOOST-GENERAAL

Eddie van Maele

EREVOORZITTER

Manu Desutter

SECRETARIS

Marc Duynslaeger

PROVOOST KEUKENCHEFS

Peter Goossens

PROVOOST TAFELHOUDERS

Frans Saint Germain

PROVOOST BANKETBAKKERS

Pierre Saey

PROVOOST VISCONSULENTEN

Marc Renaer

PROVOOST SOMMELIERS

Gido Van Imschoot

PROVOOST SPEKSLAGERS

Dirk Cornelis

PROVOOST KAASMEESTERS

Michel Van Tricht

PROVOOST RESTAURANTHOUDERS

Jacques Marit

EREPROVOOST

Michel Coppens

EREPROVOOST

Paul Puissant

EREPROVOOST

Marc Debailleul

EREPROVOOST

Jean van Brabant

De Comités

Om de organisatie van de activiteiten te ondersteunen, werden de volgende comités opgericht:

  • voor de wedstrijd Eerste Kok van België werken de provoosten samen met verschillende specialisten uit de gastronomische wereld. De lees- en keukenjury staan onder leiding van Peter Goossens.
  • Het Sommeliercomité organiseert evenementen en activiteiten die met wijn te maken hebben. Het comité wordt geleid door Gido Van Imschoot.