Bestuursraad

VOORZITTER

Robert Van Landeghem

PROVOOST-GENERAAL

Eddie van Maele

PROVOOST KEUKENCHEFS

Peter Goossens

SECRETARIS

Marc Duynslaeger

PROVOOST KAASMEESTERS

Frederic Van Tricht

PROVOOST TAFELHOUDERS

Frans Saint Germain

PROVOOST BANKETBAKKERS

Pierre Saey

PROVOOST VISCONSULENTEN

Marc Renaer

PROVOOST SOMMELIERS

Gido Van Imschoot

PROVOOST SPEKSLAGERS

Mathias Verbeke

PROVOOST RESTAURANTHOUDERS

Christophe Baert

EREPROVOOST

Michel Coppens

EREVOORZITTER

Manu Desutter

EREPROVOOST

Marc Debailleul

EREPROVOOST

Paul Puissant

EREPROVOOST

Jacques Marit

EREPROVOOST

Jean Van Brabant

EREPROVOOST

Michel Van Tricht

EREPROVOOST

Dirk Cornelis

De Comités

Om de organisatie van de activiteiten te ondersteunen, werden de volgende comités opgericht:

  • voor de wedstrijd Eerste Kok van België werken de provoosten samen met verschillende specialisten uit de gastronomische wereld. De lees- en keukenjury staan onder leiding van Peter Goossens.
  • Het Sommeliercomité organiseert evenementen en activiteiten die met wijn te maken hebben. Het comité wordt geleid door Gido Van Imschoot.