Raad van
Bestuur
VOORZITTER
Robert Van Landeghem
PROVOOST-GENERAAL
Eddie van Maele
EREVOORZITTER
Manu Desutter
SECRETARIS
Marc Duynslaeger
PROVOOST KEUKENCHEFS
Peter Goossens
PROVOOST TAFELHOUDERS
Frans Saint Germain
PROVOOST BANKETBAKKERS
Pierre Saey
PROVOOST VISCONSULENTEN
Marc Renaer
PROVOOST SOMMELIERS
Gido Van Imschoot
PROVOOST SPEKSLAGERS
Dirk Cornelis
PROVOOST KAASMEESTERS
Michel Van Tricht
PROVOOST RESTAURANTHOUDERS
Jacques Marit
EREPROVOOST
Michel Coppens
EREPROVOOST
Paul Puissant
EREPROVOOST
Marc Debailleul
EREPROVOOST
Jean van Brabant
De Comités
Om de organisatie van de activiteiten te ondersteunen, werden de volgende comités opgericht:
- voor de wedstrijd Eerste Kok van België werken de provoosten samen met verschillende specialisten uit de gastronomische wereld. De lees- en keukenjury staan onder leiding van Peter Goossens.
- Het Sommeliercomité organiseert evenementen en activiteiten die met wijn te maken hebben. Het comité wordt geleid door Gido Van Imschoot.