Lid
worden
Om lid te worden, volstaat het om ons een bericht te sturen.

Als lid van de Club Prosper Montagné steunt u actief de promotie van de Belgische gastronomie.
- Ieder lid van de Club Prosper Montagné kan de finales van de wedstrijden ‘Eerste Kok van België’ en ‘Eerste Maître d’Hôtel van België’ bijwonen.
- Leden worden uitgenodigd en kunnen gratis deelnemen aan alle workshops.
- Wij verwelkomen onze leden aan de gelegenheidsbars en –buffetten waar zij hun collega’s en onze partners kunnen ontmoeten en ideeën uitwisselen.
- De resultaten van de finales worden bekendgemaakt tijdens een ceremonie waarop onze leden van harte welkom zijn.
- Leden kunnen ook deelnemen aan het Banket van de Voorzitter.
Basislidmaatschap
€ 95
Business lid
€ 400
Beroepsverenigingen
en sponsors
Gelieve contact met ons op te nemen
voor meer informatie.
Business leden
- Christophe Baert – Domaine de la Blommerie, Mouscron blommerie.com
- Alain Bianchin – Restaurant Bianchin Alain, Jezus-Eik alainbianchin.be
- Maarten Bouckaert – Restaurant Castor, Beveren-Leie cas-tor.be,
- Jurgen Brouillard – Restaurant DaVinci, Dendermonde davincirestaurant.be
- Ferdy Debecker – Restaurant Eyckerhof, Bornem eyckerhof.be
- Matthias De Caluwe – Afgevaardigd bestuurder Horeca Vlaanderen, Brussel
- Frederik Deceuninck – Restaurant Sel Gris, Duinbergen restaurantselgris.be
- Lieven Demeestere – Restaurant Arenberg / Orde van de 33 Meesterkoks, Heverlee (Egenhoven) restaurantarenberg.be
- Christophe De Meur, Etterbeek
- Stefaan De Proft – Restaurant Pacht 26, Gijzegem pacht26.be
- Lode de Roover – Restaurant Fleur de Lin, Zele restaurantfleurdelin.be, Eerste Kok van België 2011
- Erik Desmarets – WijnEnAdvies, Zonnebeke wijnenadvies.be
- Axel Dewit – Restaurant Axel Dewit, Sint Martens Lennik
- Dominique Dufour – Robot Coupe, Mont Ste Geneviève robot-coupe.com
- Bruno Elsier – The Chocolate Room ICC, Beersel
- Eric Fernez – Restaurant d’Eugénie à Emilie, Baudour eugenie-emilie.com
- Viki Geunes – Restaurant ’t Zilte, Antwerpen tzilte.be
- Geert Gheysels – Restaurant Anobesia, Affligem anobesia.be
- Ingrid Ginneberge
- Herman Hannon
- Jeff Hanselaer – Restaurant Pur Boeuf, Berlare
- Paul Hendrickx – Restaurant Petite Aneth, Brugge, Eerste Kok van België 2004 aneth.be
- An Janssens – Dircteur COOVI, Anderlecht
- Luc Lambrecht – Bistro Puur Luc, Ertvelde puurluc.be
- Dirk Lindemans – Brouwerij Lindemans, Vlezenbeek lindemans.be
- John Maes – Restaurant La Cuisine d’un Gourmand, Profondeville lacuisinedungourmand.be
- Dimitri et Emmanuelle Marit – Maison Marit, Braine-L’Alleud, Premier Cuisinier de Belgique 2006 maisonmarit.be
- Daniel Molmans – Penningmeester Meester Koks van België, Bruxelles
- Yves Panneels – Force 3 – PR & Communication, Lennik force3.eu
- Arya Razavi – Caspian Tradition company, Waterloo
- Marc Renaer – Traiteur Gilbert b.v.b.a., Knokke-Heist, Provoost van de Meester Visconsulenten traiteurgilbert.be
- Frans Saint Germain – Provoost van de Meester Tafelhouders, Woumen
- Jean-Baptiste Thomaes – Chateau du Mylord, Ellezelles mylord.be
- Edwin Van Goethem – Restaurant ’t Korennaer, Nieuwkerken-Waas korennaer.be
- Robert Van Landeghem – Restaurant Michel, Groot-Bijgaarden, Voorzitter van Gastronomische Club Prosper Montagné – Eerste Kok Van België 2003 restaurant-michel.be
- Ignace Wattenberge – Restaurant Lys d’Or, Gent, Eerste Kok van België 2018 lysdor.be
Leden
- Jamal Aïchi, L’auberge de Thines, La Hulpe
- Daniel Antuna, Restaurant ’t Stoveke, Strombeek-bever
- Alain Blancquaert, Culibel,
- Tim Boury, Restaurant Boury, Roeselare
- Sabrina Caeckaert, Secretaris NZC, Technisch adviseur coördinator Hotel- en toerismeschool Spermalie, Brugge
- Jurgen Cluytmans, Herent
- Michel Coppens, Ere Provoost – Onsemhoeve, Sint Martens Bodegem
- Stefaan Coutteneye, Restaurant ’t Hommelhof, Watou
- Chantal De Buyser, Brugge
- Benny Dechamps, Klerken
- Koen Declerck, Hotel- en toerismeschool Spermalie, Brugge
- Yanick en Stephanie Dehandschutter, Restaurant Sir Kwinten, Lennik
- Laurence De Smet
- Manu Desutter, Ere-voorzitter Club Prosper Montagné, Knokke-Heist
- Olivier de Vinck, Restaurant Kommilfoo, Antwerpen
- François Didden, Restaurant De Proosdij, Diest
- Frans Dierickx, Asse
- Tom Dillemans, Restaurant Arenberg,
- Michel Doukissis, Rhode Saint-Genese
- Timmy Durieu, The Viking Rawai Phuket
- Marc Duynslaeger, Secretaris Gastronomische Club Prosper Montagné, Brugge Sint-Kruis
- Johan Forton, Chef d’Atelier Institut Emile Gryzon, Brussel
- Peter Goossens, Restaurant Hof van Cleve, Kruishoutem
- Luc Gouwy, Restaurant Approach, St Martens Latem
- Philippe Heylen, Restaurant Eed, Leuven
- Frederik Hoorne, Brugge
- Stefaan en Tinneke Lauwereins -Derycke, Restaurant Vlass, Middelkerke
- Mattias Maertens, Restaurant Mbistro, Nieuwpoort
- Jacques et Dany Marit, Maison Marit, Braine-L’Alleud
- Rob en Machteld Meeusen Braem, , Schilde
- Luc Ooms, Restaurant Michel, Ganshoren
- Paul Parmentier, Heusden
- Pascal Peters, Restaurant Tiffany’s, Maaseik
- Paul Puissant, Prévôt d’honneur des Maîtres Traiteurs, Malmedy
- Lionel Rigolet, Restaurant Comme Chez Soi, Bruxelles
- Jacques Saey, Patisserie Saey, Dour
- Pierre Saey, Patisserie Saey, Dour
- Tim Saint Germain, Salons Saint Germain, Diksmuide
- Jacques Slap, Borsbeek
- Ronald Stas
- Alain Thoon, Voorzitter FETAM, Mouscron
- Dominique Tondeurs, Restaurant Libertine, Erpe Mere
- Nicolas Tournay, Restaurant Mont-à-Gourmet, Courcelles
- Patrik Van de Voorde, Aalst
- Sander Van de Walle, Restaurant Caillou, Knokke-Heist
- Frank Van Himst, Cafés Brésor, Relegem
- Paul Van Himst, Cafés Brésor, Relegem
- Gido Van Imschoot, Provoost van de Meester Sommeliers, Wingene
- Eddie Van Maele, Provoost Generaal,
- Jeanine Van Maele
- Brecht Van Poucke, Painture, Beernem
- Dirk Van Rie, Knokke-Heist
- Luc Van Ruysevelt, Oudenaken
- Sam Verheecke, , Landegem
- Thijs Vervloet, Restaurant Colette – De Vijvers, Westerlo
- Michaël Vrijmoed, Restaurant Vrijmoed, Gent
Contacteer ons