Lid

worden

Om lid te worden, volstaat het om ons een bericht te sturen.

   

Als lid van de Club Prosper Montagné steunt u actief de promotie van de Belgische gastronomie.

  • Ieder lid van de Club Prosper Montagné kan de finales van de wedstrijden ‘Eerste Kok van België’ en ‘Eerste Maître d’Hôtel van België’ bijwonen.
  • Leden worden uitgenodigd en kunnen gratis deelnemen aan alle workshops.
  • Wij verwelkomen onze leden aan de gelegenheidsbars en –buffetten waar zij hun collega’s en onze partners kunnen ontmoeten en ideeën uitwisselen.
  • De resultaten van de finales worden bekendgemaakt tijdens een ceremonie waarop onze leden van harte welkom zijn.
  • Leden kunnen ook deelnemen aan het Banket van de Voorzitter.

Basislidmaatschap
€ 80

Business lid
€ 375

Beroepsverenigingen
en sponsors

Gelieve contact met ons op te nemen
voor meer informatie.

Business leden

  • Christophe Baert – Domaine de la Blommerie, Mouscron blommerie.com
  • Alain Bianchin – Restaurant Bianchin Alain, Jezus-Eik alainbianchin.be
  • Maarten Bouckaert – Restaurant Castor, Beveren-Leie cas-tor.be,
  • Jurgen Brouillard – Restaurant DaVinci, Dendermonde davincirestaurant.be
  • Ferdy Debecker – Restaurant Eyckerhof, Bornem eyckerhof.be
  • Matthias De Caluwe – Afgevaardigd bestuurder Horeca Vlaanderen, Brussel
  • Frederik Deceuninck – Restaurant Sel Gris, Duinbergen restaurantselgris.be
  • Lieven Demeestere – Restaurant Arenberg / Orde van de 33 Meesterkoks, Heverlee (Egenhoven) restaurantarenberg.be
  • Christophe De Meur, Etterbeek
  • Stefaan De Proft – Restaurant Pacht 26, Gijzegem pacht26.be
  • Lode de Roover – Restaurant Fleur de Lin, Zele restaurantfleurdelin.be, Eerste Kok van België 2011
  • Erik Desmarets – WijnEnAdvies, Zonnebeke wijnenadvies.be
  • Axel Dewit – Restaurant Axel Dewit, Sint Martens Lennik
  • Dominique Dufour – Robot Coupe, Mont Ste Geneviève robot-coupe.com
  • Bruno Elsier – The Chocolate Room ICC, Beersel
  • Eric Fernez – Restaurant d’Eugénie à Emilie, Baudour eugenie-emilie.com
  • Viki Geunes – Restaurant ’t Zilte, Antwerpen tzilte.be
  • Geert Gheysels – Restaurant Anobesia, Affligem anobesia.be
  • Ingrid Ginneberge
  • Herman Hannon
  • Jeff Hanselaer – Restaurant Pur Boeuf, Berlare
  • Paul Hendrickx – Restaurant Petite Aneth, Brugge, Eerste Kok van België 2004 aneth.be
  • An Janssens – Dircteur COOVI, Anderlecht
  • Luc Lambrecht – Bistro Puur Luc, Ertvelde puurluc.be
  • Dirk Lindemans – Brouwerij Lindemans, Vlezenbeek lindemans.be
  • John Maes – Restaurant La Cuisine d’un Gourmand, Profondeville lacuisinedungourmand.be
  • Dimitri et Emmanuelle Marit – Maison Marit, Braine-L’Alleud, Premier Cuisinier de Belgique 2006 maisonmarit.be
  • Daniel Molmans – Penningmeester Meester Koks van België, Bruxelles
  • Yves Panneels – Force 3 – PR & Communication, Lennik force3.eu
  • Arya Razavi – Caspian Tradition company, Waterloo
  • Marc Renaer – Traiteur Gilbert b.v.b.a., Knokke-Heist, Provoost van de Meester Visconsulenten traiteurgilbert.be
  • Frans Saint Germain – Provoost van de Meester Tafelhouders, Woumen
  • Jean-Baptiste Thomaes – Chateau du Mylord, Ellezelles mylord.be
  • Edwin Van Goethem – Restaurant ’t Korennaer, Nieuwkerken-Waas korennaer.be
  • Robert Van Landeghem – Restaurant Michel, Groot-Bijgaarden, Voorzitter van Gastronomische Club Prosper Montagné – Eerste Kok Van België 2003 restaurant-michel.be
  • Ignace Wattenberge – Restaurant Lys d’Or, Gent, Eerste Kok van België 2018 lysdor.be

Leden

  • Jamal Aïchi, L’auberge de Thines, La Hulpe
  • Daniel Antuna, Restaurant ’t Stoveke, Strombeek-bever
  • Alain Blancquaert, Culibel,
  • Tim Boury, Restaurant Boury, Roeselare
  • Sabrina Caeckaert, Secretaris NZC, Technisch adviseur coördinator Hotel- en toerismeschool Spermalie, Brugge
  • Jurgen Cluytmans, Herent
  • Michel Coppens, Ere Provoost – Onsemhoeve, Sint Martens Bodegem
  • Stefaan Coutteneye, Restaurant ’t Hommelhof, Watou
  • Chantal De Buyser, Brugge
  • Benny Dechamps, Klerken
  • Koen Declerck, Hotel- en toerismeschool Spermalie, Brugge
  • Yanick en Stephanie Dehandschutter, Restaurant Sir Kwinten, Lennik
  • Laurence De Smet
  • Manu Desutter, Ere-voorzitter Club Prosper Montagné, Knokke-Heist
  • Olivier de Vinck, Restaurant Kommilfoo, Antwerpen
  • François Didden, Restaurant De Proosdij, Diest
  • Frans Dierickx, Asse
  • Tom Dillemans, Restaurant Arenberg,
  • Michel Doukissis, Rhode Saint-Genese
  • Timmy Durieu, The Viking Rawai Phuket
  • Marc Duynslaeger, Secretaris Gastronomische Club Prosper Montagné, Brugge Sint-Kruis
  • Johan Forton, Chef d’Atelier Institut Emile Gryzon, Brussel
  • Peter Goossens, Restaurant Hof van Cleve, Kruishoutem
  • Luc Gouwy, Restaurant Approach, St Martens Latem
  • Philippe Heylen, Restaurant Eed, Leuven
  • Frederik Hoorne, Brugge
  • Stefaan en Tinneke Lauwereins -Derycke, Restaurant Vlass, Middelkerke
  • Mattias Maertens, Restaurant Mbistro, Nieuwpoort
  • Jacques et Dany Marit, Maison Marit, Braine-L’Alleud
  • Rob en Machteld Meeusen Braem, , Schilde
  • Luc Ooms, Restaurant Michel, Ganshoren
  • Paul Parmentier, Heusden
  • Pascal Peters, Restaurant Tiffany’s, Maaseik
  • Paul Puissant, Prévôt d’honneur des Maîtres Traiteurs, Malmedy
  • Lionel Rigolet, Restaurant Comme Chez Soi, Bruxelles
  • Jacques Saey, Patisserie Saey, Dour
  • Pierre Saey, Patisserie Saey, Dour
  • Tim Saint Germain, Salons Saint Germain, Diksmuide
  • Jacques Slap, Borsbeek
  • Ronald Stas
  • Alain Thoon, Voorzitter FETAM, Mouscron
  • Dominique Tondeurs, Restaurant Libertine, Erpe Mere
  • Nicolas Tournay, Restaurant Mont-à-Gourmet, Courcelles
  • Sander Van de Walle, Restaurant Caillou, Knokke-Heist
  • Frank Van Himst, Cafés Brésor, Relegem
  • Paul Van Himst, Cafés Brésor, Relegem
  • Gido Van Imschoot, Provoost van de Meester Sommeliers, Wingene
  • Eddie Van Maele, Provoost Generaal,
  • Jeanine Van Maele
  • Brecht Van Poucke, Painture, Beernem
  • Dirk Van Rie, Knokke-Heist
  • Luc Van Ruysevelt, Oudenaken
  • Sam Verheecke, , Landegem
  • Thijs Vervloet, Restaurant Colette – De Vijvers, Westerlo
  • Michaël Vrijmoed, Restaurant Vrijmoed, Gent
Contacteer ons

Contactformulier

Uw bericht werd verzonden